Čiščenje poslovnih prostorov in gostinskih lokalov Maribor
Bistra, čistilni servis Maribor

Prijazen, zanesljiv in ugoden čistilni servis iz Maribora. Preverite našo kakovost!

Glede na dolgoletne izkušnje in prakso smo pri rednem vsakodnevnem čiščenju ubrali drugačno pot kot večina drugih čistilnih servisov. Večina čistilnih servisov ima normativ dnevnega, tedenskega, mesečnega in polletnega čiščenja, kar je z našega vidika popolnoma zgrešeno. Naša praksa je čiščenje po potrebi, kar z drugimi besedami pomeni, da očistimo takrat ko je stvar potrebno očistiti pa če tudi je to vsak dan. Npr; če se v lučeh nabere mrčes, ga odstranimo dnevno, če je to potrebno in ne tedensko ali mesečno. S tem se zagotovi večja kvaliteta in prepreči obraba samih materialov.

Zamislite si, kako bi bilo, če bi se striktno držali normativov dnevnega čiščenja. Zavedati se moramo, da se določenega čiščenja ne moremo terminsko držati, temveč se je treba nečistoči prilagajati. Tukaj se mi razlikujemo od drugih servisov, saj smo edini, ki se prilagajamo in ne strmimo točno tistemu, kar je zapisano v pogodbi.

Največji problem so steklene površine, katere so po navadi zajete 1-2x mesečno. Pa pomislite na dneve, ko je več dežja, več cvetnega prahu ali morda obiska malčkov, ki s svojimi rokicami rišejo na steklo. Kako neprijetno bi bilo za naročnika, če bi moral ves mesec gledat zamazane steklene površine?! Zato sledimo trendu, da je treba očistiti umazano, takrat ko nastane pa čeprav smo taisto postorili že včeraj.

Čistilni servis Bistra, Boris Kerš s.p.

Jocova ulica 63, 2000 Maribor

Tel.: 040 492 000
Tel.: 040 493 000

e-pošta: boris@cistilni-bistra.si
e-pošta: info@cistilni-bistra.si

Davčna št.: SI 87051737
TRR: SI56 0417 3011 3277 667 (NOVA KBM d.d.)
TRR: IBAN SI56 1010 0005 3772 042 (Intesa Sanpaolo Bank)

Čiščenje stanovanj

Zaščitni premazi pvc in gumenih tal

Čiščenje poslovnih prostorov in gostinskih lokalov

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

Čiščenje steklenih površin

Generalna čiščenja in čiščenja po obrtniških delih